Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон обича да се прави

...
Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон обича да се прави
Коментари Харесай

Макрон отново заговори за военно възпиране на Русия. Фигаро: Той обича да се прави на военен лидер

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Френският президент Еманюел Макрон обича да се прави на боен водач. Това написа " Фигаро " във връзка думите на френския президент, че може да се наложи Русия да бъде възпряна с военни сили. Макрон сподели това във видеоклип, отговаряйки на въпроси на консуматори на обществените мрежи.

" Очевидно е, че Еманюел Макрон обича да се прави на боен водач. На първо място, в края на февруари той предложи изпращането на френски войски да не бъде " изключено в динамичността " на обстановката ", се споделя в обявата.

Изданието напомня и думите на Макрон от 2 май, когато той още веднъж съобщи, че не изключва опцията за изпращане на войски от Европа в Украйна.

Днес Макрон съобщи още, че  " се надява с всички сили ", че няма да се наложи Париж да се включи във военни дейности.

Еманюел Макрон сподели, че в някакъв миг европейците би трябвало да са подготвени да спрат Русия да продължи напред в Украйна, само че най-искрено се надява, че " няма да ни се наложи да водиме война ". 

" Ако желаеме мир, би трябвало да го защитим. Затова би трябвало да се въоръжим и по тази причина би трябвало да бъдем възпиращ фактор и да бъдем безапелационни за нашите съперници, като им споделяме: " Ако отидете прекомерно надалеч и застрашите нашите ползи и сигурност, тогава не изключвам интервенция ", сподели Макрон. 

Той акцентира, че суверенитетът и териториалната целокупност на Украйна са застрашени, само че в това време върховенството на закона и общите правила също са под опасност. 

" И в случай че оставим всичко както е в Украйна, тогава ще победи правото на най-силния. А ние не можем да бъдем в сигурност, тъй като това се случва на 1500 км от нас... Така че нашето бъдеще и нашата сигурност са заложени на карта в Украйна ", заключи френският президент. 

Инфо: Известия, Украинская истина, " Фигаро "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР